Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ηττα για τον Αμφίλοχο 4-1 από την Φλογα




Στο ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 4-1 τον Αμφίλοχο.Το παιχνίδι έγινε σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα,κυρίως οι οπαδοί του Αμφιλόχου οι οποίοι ταξίδεψαν στην Παλαιομάνινα και με φωνές και καπνογόνα έκαναν την ατμόσφαιρα εκρηκτική.Η Φλόγα,πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από την ομάδα της Αμφιλοχίας.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους με σουτ του Κόκκαλη που κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 28΄ η ομάδα της Παλαιομάνινας άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Καρίμπα και σουτ του Ευάγγελου Κοκκώνη που νίκησε τον Κατσούδα. Τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός των γηπεδούχων μετά από πάσα του Τζουλιάνο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 47΄ ο Τσιούνης με πλασέ μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, όμως στο 56΄ ο Τζουλιάνο με σουτ έδωσε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα της Παλαιομάνινας. Η μεγάλη ευκαιρία του Αμφίλοχου να ξαναμπεί στο παιχνίδι χάθηκε στο 75΄ όταν η κεφαλιά του Τσιούνη κατέληξε στο δοκάρι του Μπούτιβα. Ο Κόκκαλης πέτυχε το γκολ που έψαχνε με σουτ στο 92ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Κατσούδας, Καρδούτσος (59΄ Νταρλαγιάννης), Ζαβιτσάνος, Δράκος(80' Λούντζης), Παπανίκος, Στάμος (85΄ Κακαρούνας), Μπεκατώρος, Καβαλλάρης, Τσιούνης, Νάκας, Παπαλέξης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Μπούτιβας, Μπλέτσας, Αντωνόπουλος, Βαρβάτος (90΄ Νιτσάκης), Κοκκώνης Β., Καντάνης, Παχής (89΄ Νίκολα), Τζουλιάνο, Κόκκαλης, Καρίμπας, Κοκκώνης Ευαγ. (60΄ Τσιμπούκας).


Υ.Σ :TO EXOYME KATΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ Α1 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

BLUE BAD BOYS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου