Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Άνετη πρόκριση για τον Αμφίλοχο

Την πρώτη του επίσημη νίκη πανηγύρισε ο Αμφίλοχος με σκορ 1-4,στην έδρα του Αλυζιακού Μύτικα για την Α' φάση κυπέλλου Αιτ/νιας.Πολύ καλύτερος ο Αμφίλοχος που είχε ένα εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο από το 30' έως το 45' όπου και σημείωσε και τα τέσσερα γκολ.Ο Αμφίλοχος έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλά και δίκαια πήρε την νίκη,χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες.Από την άλλη ο Μύτικας φάνηκε κουρασμένος και δεν έπεισε με την εμφάνιση του.Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Μύτικα.
Στο 32' ο Στάμος μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ κάνει το 0-1.
Στο 36' ο Καρδούτσος περνάει από δεξιά κάνει την χαμηλή σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεκατώρος με προβολή γράφει το 0-2.
Στο 41' ο Καβαλλάρης βλέπει εκτός περιοχής τον τερματοφύλακα του Μύτικα και με σουτ από τα 40 μέτρα κάνει το 0-3.Καταπληκτικό γκολ από τον νεαρό μέσο του Αμφιλόχου.
Στο 44' ο Νάκας με ωραία ενέργεια αποφεύγει και τον τελευταίο αμυντικό του Μύτικα και με δυνατό σουτ εντός περιοχής σημειώνει το 0-4.
Στο 65' ο Μύτικας θα κάνει σε 1-4 με σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα του Αμφιλόχου.
Ο Αμφίλοχος στα υπόλοιπα λεπτά έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Τσιούνη.Διακριθέντες για την ομάδα του Αμφιλόχου ο Παπανίκος,ο Νάκας και ο Καβαλλάρης ενώ από τον Μύτικα ο Αποστολάκης και ο Κατσαούνης.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:Κατσούδας,Δράκος,Παπανίκος,Λιανός(60' Καλύβας),Ζαβιτσάνος,Καβαλλάρης, Στάμος,Καρδούτσος,Νάκας(70'Λούντζης),Μπεκατώρος(55' Κοντός),Τσιούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου