Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο στα δύο ο Αμφίλοχος στα φιλικά

Νίκη και στο δεύτερο φιλικό για τον Αμφίλοχο με 3-2 απέναντι στον Εμπεσσό ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορία Αιτ/νιας και είναι στον ίδιο όμιλο με τον Αμφίλοχο.Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας.Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που έφεραν τα δύο γκολ για τον Αμφίλοχο και μερικά χαμένα τετ-α-τετ.Από την άλλη ο Εμπεσσός δεν απείλησε την εστία του Κατσούδα παραμόνο με μακρινά σουτ τα οποία πέρασαν άουτ.O Αμφίλοχος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο 25' μετά από σουτ το Νάκα εκτός περιοχής ο τερματοφύλακας δεν θα απομακρύνει την μπάλα και από κοντά ο Λούντζης θα κάνει το 1-0.
Στο 36' μετά από ατομική προσπάθεια του Νάκα ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα πλάγια πέρασε την πάσα στο ύψος του πέναλτι και έδωσε έτοιμο γκολ στο Λούντζη για το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς.
Στο 55' ο Νάκας ξανά από πλάγια θέση στο χώρο του κέντρου αρχίζει ατομική προσπάθεια,περνάει όποιον βρίσκει συγκλίνει και σουτάρει από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 στο 60'
Στο 65' ο Νάκας φεύγει στην πλάτη της άμυνας,μετά από μπαλιά του Μακρή και βγαίνει τετ-α-τετ από τον χώρο του κέντρου,φτάνοντας στην περιοχή θα πλασάρει τον τερματοφύλακα του Εμπεσσού για το 3-1.
Στο 80' μη τήρηση του -fair play- από τον Εμπεσσό,αφύλαχτος εκτός περιοχής ποδοσφαιριστής του Εμπεσσού κάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Λίντα προς έκπληξη όλων! Ντροπή να γίνονται αυτά σε φιλικούς μάλιστα αγώνες.

Για τον Αμφίλοχο αγωνίστηκαν οι:Κατσούδας(45' Λίντας) Βαββας Χ.Δράκος Λιανός(65' Καραδήμας) Δράκος Παπανίκος Καρδόυτσος(60' Νταρλαγιάννης Α) Αυγέρης(45' Μακρής) Παπαλέξης(65' Παλιούρας) Νάκας Λούντζης(55' Νταρλαγιάννης Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου