Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Nίκη στο πρώτο φιλικό του Αμφιλόχου

Νίκη για την ομάδα του Αμφιλόχου απέναντι στην αντίστοιχη του Α.Ο Σπάρτου (Γ' Κατηγορία) με 4-1.Ο αγώνας ξεκίνησε στις 6:00 μ.μ. Λίγος κόσμος στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου  μφιλοχίας γύρω στα 50-60 άτομα.Στο πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 χωρίς πολλές φάσεις.Το δεύτερο  ημίχρονο ο Αμφίλοχος ξεκίνησε με έξι αλλαγές,ενώ το Σπάρτο με την ίδια ενδεκάδα που είχε στο πρώτο.
Τίποτα αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο με τον Νάκα να χάνει μερικά τετ-α-τετ.
Στο 49' ο Μάνθος με γυριστό σουτ από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ.
Στο 59' ο Μάνθος πετυχαίνει το 2-0 με σουτ από κοντά μετά από κόντρες.
Στο 63' κάθετη μπαλιά από τον Καραγιάννη για τον Μάνθο από τα αριστερά αυτός,φέρνει την μπάλα στο δεξί και σουτάρει στην αριστερή γωνία του Σουλιώτη για το 3-0 κάνοντας χατ-τρικ.
Στο 71' το Σπάρτο μειώνει σε 3-1. Από σουτ του Κ.Χαρδαλιά ο Διαμάντης βάζει το πόδι του και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Λίντα, που έπεσε στην άλλη γωνία.
Στο 80' ξάνα ο Μάνθος αποφεύγει τον Σουλιώτη και σε κενή εστία κάνει το 4-1.
Πολλές χαμένες φάσεις για τον Αμφίλοχο με τον Μακρή και τον Μάνθο να σταματάνε στον Σουλιώτη.Ο Αμφίλοχος έδειξε καλά στοιχεία.Απο την άλλη για το Σπάρτο είχε λίγες τελικές κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο οι οποίες σταμάτησαν στον Λίντα.

Αμφίλοχος:Κατσούδας(45' Λίντας) Βαββάς(65' Νάκος) Αυγέρης(45' Νάκας Θ) Παπανίκος(65' Νταρλαγιάννης Α) Καραδήμας(45' Λιανός) Στάμος(45' Νταρλαγιάννης Δ) Καρδούτσος(45' Μπεκατώρος) Κοντός(45' Μάνθος) Παπαλέξης(65' Παλιούρας) Νάκας(60' Καραγιάννης) Λούντζης(45' Μάκρης)

Α.Ο Σπάρτο:Κορομηλιας,Παύλος,Καβαλλαρης Γ,Κυρόσιμος,Καβαλλαρης Β,Δρογούτης,Χαρδαλιάς Π,Διαμάντης,Τσιλίκης,Αγρογιάννης Α,Χαρδαλιάς Κ.

ενω αγωνίστηκαν και οι:Σουλιώτης,Αγρογιάννης Χ,Αγρογιάννης Λ,Γάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου